Růžičková kapusta se šunkou
60 min.
Ingredience
- 6lžicOlej stolní
- 800gramůKapusta růžičková
- 200gramůŠunka dušená
- 0,5litrVoda pitná
- 0,5litrVývar z hovězích kostí
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
19 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
8 g
Vápník
71 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou a omytou růžičkovou kapustu vsypeme do vařící osolené vody, uvaříme do poloměkka a scedíme.
- 2Šunku nakrájíme na nudličky nebo na kostičky a osmahneme ji v hlubší pánvi na oleji. Přidáme k ní kapustu, zalijeme vývarem, aby byla zcela pokryta, a pod pokličkou zvolna dusíme asi 30 minut. Nakonec pokrm podle chuti osolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.