Růžičková kapusta se šunkou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
19 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
8 g
Vápník
71 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou růžičkovou kapustu vsypeme do vařící osolené vody, uvaříme do poloměkka a scedíme.
  • 2
    Šunku nakrájíme na nudličky nebo na kostičky a osmahneme ji v hlubší pánvi na oleji. Přidáme k ní kapustu, zalijeme vývarem, aby byla zcela pokryta, a pod pokličkou zvolna dusíme asi 30 minut. Nakonec pokrm podle chuti osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.