Růžičková kapusta zapečená se sýrem

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
37 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
5 g
Vápník
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou růžičkovou kapustu osmahneme na rozehřátém másle, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme téměř doměkka.
  • 2
    Zapékací mísu vymastíme máslem a vysypeme polovinou dávky nastrouhaného sýru. Poklademe kapustičkami, posypeme zbylým sýrem a pokapeme rozpuštěným máslem. Pokrm zapečeme v silně vyhřáté troubě.
  • 3
    Podáváme se slaným pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.