Růžičky z pečeného mořského okouna s fazolemi Fava

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
8 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
254 mg
Cukr
446 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole lehce povaříme a oloupeme.
  • 2
    V kastrolu rozpálíme lžíci oleje a necháme na něm zpěnit šalotku nakrájenou na tenké plátky spolu s feferonkou. Přidáme fazole a na středním plameni cca 3-4min orestujeme. Poté podlijeme vínem a cca 4min povaříme.
  • 3
    Okouny rozevřeme, rozdělíme na 8 filetů a vykostíme. Každý rozřízneme podélně, na jednom konci necháme spojené. Vytvarujeme z nich růžičky, přemístíme na plech vyložený pečicím papírem potřeným olejem, ochutíme solí, pokapeme olejem a pečeme cca 12min v troubě předehřáté na 180C.
  • 4
    Fazole rozdělíme na talíře, poklademe růžičkami ryby, dozdobíme lístky majoránky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.