Ryba a mořské plody na citronu
82 min.
Ingredience
- 40mililitrůOcet vinný
- 3lžíceEstragon
- 1kusOkurka salátová
- 1kusŘeřicha
- 1kusSépie
- 12kusůKrevety tygří - loupané
- 12kusůMušle svatojakubské
- 300gramůLosos - filety
- 20mililitrůOlej olivový
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 1kusCibule
- 300gramůMakrela obecná
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
10 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Smícháme šťávu, olej, kousky makrely a lososa, mušle, krevety, kolečka sépie. V ledničce marinujeme plody asi 1 hodinu.
- 2Zatím smícháme nahrubo nasekaný estragon, ocet, šťávu z 1 citronu, pepř a olej. Vše umixujeme.
- 3Ryby a mořské plody vyjmeme z marinády a grilujeme je s cibulí asi 6 minut, průběžně obracíme.
- 4Na talíři rybu a plody zdobíme okurkou, dresinkem a řeřichou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.