Ryba na paprice

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
16 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
547 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra naporcujeme, osolíme a zaprášíme paprikou, cibuli pokrájíme na drobné kostičky, uvaříme čtvrt litru hovězího vývaru z kostky.
  • 2
    V hlubším rendlíku na rozpáleném oleji osmahneme porce kapra s cibulí, podlijeme sběračkou vývaru a pod poklicí dusíme asi deset minut, až je ryba měkká. Rybu po pěti minutách obrátíme.
  • 3
    Hotovou rybu vyjmeme a držíme na teple.
  • 4
    Omáčku zredukujeme na olej, zaprášíme moukou, kterou chvíli restujeme. Poté ji rozředíme zbylým vývarem, dobře našleháme a provaříme.
  • 5
    Porce ryby dáme na nahřáté talíře, přelijeme omáčkou a podáváme s vařenými brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.