Ryba pečená na sardeli
40 min.
Ingredience
- 2kusySardelové řezy
- 1lžičkaSůl
- 1kusCitrony
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1kilogramTreska aljašská
- 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
12 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
39 mg
Postup přípravy
- 1Z ryby odstraníme šupiny, vykucháme ji, omyjeme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou.
- 2U hřbetní ploutve uděláme několik zářezů, do kterých vložíme půlkolečka citrónu bez jader.
- 3V pekáči rozehřejeme máslo, rybu na něj vložíme a během pečení ji často potíráme máslem utřeným se sardelemi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.