Ryba s omáčkou grepovou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
16 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a oloupeme mrkev, nakrájíme na plátky. Máslo rozehřejeme v hrnci a mrkev podusíme 10 minut.
  • 2
    Rozpůlíme grapefruity a vymačkáme šťávu přímo k mrkvi do hrnce, vmícháme šlehačku, podlijeme rybím vývarem a necháme povařit 5 minut. Omáčku rozmixujeme, osolíme, opepříme a udržujeme v teple.
  • 3
    Rybu opláchneme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.
  • 4
    V pánvi rozehřejeme zbylé máslo a rybí kousky smažíme 5 minut.
  • 5
    Podáváme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.