Rybí filé na kokosu
45 min.
Ingredience
- 500gramůFilé rybí
- 2kusyCibule
- 1kusFeferony
- 4lžíceKokos - mletý (Kopra)
- 1špetkaSůl
- 1kusCitrony
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
14 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Plátky ryby mírně osolíme a na rozpáleném oleji po obou stranách zprudka orestujeme. Vyjmeme a na tomtéž oleji osmahneme nakrájenou cibuli a feferonku. Vložíme zpět maso, podlejem rozvařeným kokosem, zakryjeme a zvolna dusíme doměkka. Hotové dochutíme citronovou šťávou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.