Rybí filé pečené na másle (minutka)
20 min.
Ingredience
- 20gramůSůl
- 75gramůTuk
- 100gramůMáslo čerstvé
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1000gramůFilé z aljašské tresky
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
16 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
63 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Rybí filé nakrájíme na porce, mírně osolíme a z jedné strany poprášíme moukou.
- 2Pomoučenou stranou filé opečeme na horkém tuku, obrátíme, přidáme máslo a za občasného přelití výpekem s máslem dopečeme.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 5. 4. 2016
Rybí filé pečené na másle (minutka)
Jednoznačně palec nahoru.🙂Rychlá příprava a pouze přírodní chuť použitých surovin. Ale kdo má rád, může přidat např. malinko kmínu. Filé se mi při neopatrném obracení trošku "rozbilo", příště si musím dát více záležet :-)