Rybí filé pečené na másle (minutka)

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
16 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
63 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé nakrájíme na porce, mírně osolíme a z jedné strany poprášíme moukou.
  • 2
    Pomoučenou stranou filé opečeme na horkém tuku, obrátíme, přidáme máslo a za občasného přelití výpekem s máslem dopečeme.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 5. 4. 2016
Rybí filé pečené na másle (minutka)
Jednoznačně palec nahoru.🙂Rychlá příprava a pouze přírodní chuť použitých surovin. Ale kdo má rád, může přidat např. malinko kmínu. Filé se mi při neopatrném obracení trošku "rozbilo", příště si musím dát více záležet :-)