Rybí filé po anglicku
50 min.
Ingredience
- 500gramůFilé rybí
- 100gramůAnglická slanina
- 1kusCibule
- 4lžičkyPaprika mletá sladká
- 5gramůSůl
- 200mililitrůVoda pitná
- 1lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
16 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
799 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Hlubší pečící nádobu vymažeme máslem, cibuli nakrájíme na kolečka, plátky rybího filé obalíme v mleté paprice.
- 2Dno pečící nádoby vyložíme plátky anglické slaniny. Na plátky slaniny rozložíme kolečka cibule a na cibuli rozložíme plátky obaleného filé. Na obalené kousky ryby rozložíme opět plátky slaniny a vrstvy surovin opakujeme do jejich spotřebování. Potom vše zalijeme 200ml vody a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut. Pečené rybí plátky servírujeme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.