Rybí filé po anglicku

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
16 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
799 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlubší pečící nádobu vymažeme máslem, cibuli nakrájíme na kolečka, plátky rybího filé obalíme v mleté paprice.
  • 2
    Dno pečící nádoby vyložíme plátky anglické slaniny. Na plátky slaniny rozložíme kolečka cibule a na cibuli rozložíme plátky obaleného filé. Na obalené kousky ryby rozložíme opět plátky slaniny a vrstvy surovin opakujeme do jejich spotřebování. Potom vše zalijeme 200ml vody a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut. Pečené rybí plátky servírujeme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.