Rybí filé po cikánsku

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
108 g
Tuky
20 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
589 mg
Cukr
641 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na másle dorůžova, přidáme papriku a osmahneme. Osolené filé vložíme na cibuli a dusíme.
  • 2
    Měkké filé přendáme na talíř, omáčku zahustíme jíškou z másla a mouky a povaříme. Nakonec do omáčky přilijeme mléko a smetanu a ještě povaříme. Omáčka má být světle růžová a hladká.
  • 3
    Podáváme s rýží nebo s houskovým knedlíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.