Rybí filé s citronem
45 min.
Ingredience
- 300gramůFilé z aljašské tresky
- 15gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 250mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
2Postup přípravy
- 1Filé pokapeme citronovou šťávou a osolíme.
- 2Vložíme do teflonové pánve vhodné do trouby, mírně podlijeme vodou a pečeme doměkka.
- 3Na upečené filé naklademe kousky másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 19. 3. 2017
Rybí filé s citronem
Příjemné jídlo, kde vynikne základní chuť potraviny. Do pekáčku se může použít papír na pečení, oproti receptu jsem nepřidávala vodu. Vůbec není třeba. Peče se na cca 185°C zhruba 12 -15 minut, záleží, jestli je to jen filé nebo slisované kostky. Doporučuji, vhodné i pro různé diety, bez másla i na redukční.