Rybí filé s citronem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
7 g
Vláknina
13 mg
Cukr
78 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé pokapeme citronovou šťávou a osolíme.
  • 2
    Vložíme do teflonové pánve vhodné do trouby, mírně podlijeme vodou a pečeme doměkka.
  • 3
    Na upečené filé naklademe kousky másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 19. 3. 2017
Rybí filé s citronem
Příjemné jídlo, kde vynikne základní chuť potraviny. Do pekáčku se může použít papír na pečení, oproti receptu jsem nepřidávala vodu. Vůbec není třeba. Peče se na cca 185°C zhruba 12 -15 minut, záleží, jestli je to jen filé nebo slisované kostky. Doporučuji, vhodné i pro různé diety, bez másla i na redukční.