Rybí filé s kečupem pečené v alobalu

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 240gramůFilé rybí
    • 15gramůOlej rostlinný
    • 2špetkySůl
    • 30gramůKečup
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
7 g
Sacharidy
4 g
Vápník
50 mg
Železo
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce filé osolíme, potřeme kečupem a dobře zabalíme do alobalu, který jsme potřeli lžičkou oleje. Pečeme v pekáči v troubě předehřáté na 200 °C zhruba dvacet minut.
  • 2
    Jako přílohu volíme šťouchané brambory a zeleninový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.