Rybí filé s rajčatovým protlakem a křenem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
86 g
Tuky
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé naporcujeme a osolíme.
  • 2
    Na másle osmahneme na kroužky nakrájenou cibuli do sklovita, přidáme filé a opečeme po obou stranách. Rajčatový protlak mírně zředíme trochou vývaru, vlijeme jej k filetům, dle potřeby přisolíme a dusíme zhruba 5 minut.
  • 3
    Hotové filé posypeme čerstvě nastrouhaným křenem a pokapeme citrónovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.