Rybí filé s rajčatovým protlakem a křenem
30 min.
Ingredience
- 800gramůFilé rybí
- 0,5decilitrHovězí vývar základní
- 1kusCitrony
- 2kusyCibule
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 3lžíceKřen
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
86 g
Tuky
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rybí filé naporcujeme a osolíme.
- 2Na másle osmahneme na kroužky nakrájenou cibuli do sklovita, přidáme filé a opečeme po obou stranách. Rajčatový protlak mírně zředíme trochou vývaru, vlijeme jej k filetům, dle potřeby přisolíme a dusíme zhruba 5 minut.
- 3Hotové filé posypeme čerstvě nastrouhaným křenem a pokapeme citrónovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.