Rybí filé se sýrem

45 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1špetkaSůl
    • 1lžíceCitronová šťáva
    • 500gramůFilé z aljašské tresky
    • 120gramůSýr Eidam cihla 30%
    • 3lžíceProtlak rajčatový
    • 2lžíceOlej rostlinný
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
8 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
100 mg
Cukr
65 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Necháme rozmrazit rybí filé a opláchneme studenou vodou, osušíme a naporcujeme. Pokapeme porce masa citronovou šťávou, posypeme sladkou paprikou a osolíme.
  • 2
    Nastrouháme tvrdý sýr.
  • 3
    Rozehřejeme na pánvi olej a opečeme porce filé po obou stranách.
  • 4
    Filé i s výpekem rozložíme do pekáče. Potřeme rajským protlakem a posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 5
    Zapékáme 20 minut ve vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.