Rybí filé se sýrem
45 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1lžíceCitronová šťáva
- 500gramůFilé z aljašské tresky
- 120gramůSýr Eidam cihla 30%
- 3lžíceProtlak rajčatový
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
8 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
100 mg
Cukr
65 mg
Postup přípravy
- 1Necháme rozmrazit rybí filé a opláchneme studenou vodou, osušíme a naporcujeme. Pokapeme porce masa citronovou šťávou, posypeme sladkou paprikou a osolíme.
- 2Nastrouháme tvrdý sýr.
- 3Rozehřejeme na pánvi olej a opečeme porce filé po obou stranách.
- 4Filé i s výpekem rozložíme do pekáče. Potřeme rajským protlakem a posypeme nastrouhaným sýrem.
- 5Zapékáme 20 minut ve vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.