Rybí filé smažené v pivním těstíčku

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
91 g
Tuky
9 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse rozšleháme vajíčka s pivem, přisypeme mouku, přidáme sůl a vytvoříme hladké těstíčko. Rybí filé omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce a obalíme v připraveném pivním těstě. V pánvi rozehřejeme olej a obalené filé v něm z obou stran usmažíme dozlatova. Porce rozdělíme na talíře, přidáme k nim plátek citronu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.