Rybí filé smažené v pivním těstíčku
25 min.
Ingredience
- 800gramůFilé rybí
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůMouka polohrubá
- 1decilitrPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1kusCitrony
- 1špetkaSůl
- 3lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
91 g
Tuky
9 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1V míse rozšleháme vajíčka s pivem, přisypeme mouku, přidáme sůl a vytvoříme hladké těstíčko. Rybí filé omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce a obalíme v připraveném pivním těstě. V pánvi rozehřejeme olej a obalené filé v něm z obou stran usmažíme dozlatova. Porce rozdělíme na talíře, přidáme k nim plátek citronu a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.