Rybí filé v chřestu
40 min.
Ingredience
- 1,2litryVoda pitná
- 300gramůFilé rybí
- 300gramůChřest bílý
- 2lžíceCitronová šťáva
- 2hrstiHlíva ústřičná
- 4stroužkyČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
1 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé podusíme nebo opečeme na roštu.
- 2Očištěné houby nakrájíme na plátky a krátce podusíme. Očištěný a omytý chřest uvaříme doměkka.
- 3Porce filé pokapeme citronovou šťávou a potřeme rozetřeným česnekem. Upravíme na talíře a obložíme chřestem a houbami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.