Rybí filé v kečupové omáčce

40 min.
Maďarsko

Ingredience

    • 600gramůFilé rybí
    • 60gramůKečup
    • 2decilitrySmetana 12% (konzumní)
    • 1decilitrVíno bílé
    • 8gramůSůl
    • 30gramůMouka pšeničná hladká
    • 30mililitrůCitronová šťáva
    • 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
17 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
135 mg
Cukr
420 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé nasolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme na tácu asi 1 hodinu odležet v chladnu. Potom porce osušíme, obalíme v mouce a opečeme na rozpáleném másle z obou stran dozlatova. Vyjmeme na talíř a uchováme v teple.
  • 2
    Výpek na pánvi zředíme vínem a kečupem, přidáme smetanu smíchanou s moukou, promícháme a krátce povaříme.
  • 3
    Hotovou omáčkou přelijeme jednotlivé porce filé na talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.