Rybí filé v kečupové omáčce
40 min.
Ingredience
- 600gramůFilé rybí
- 60gramůKečup
- 2decilitrySmetana 12% (konzumní)
- 1decilitrVíno bílé
- 8gramůSůl
- 30gramůMouka pšeničná hladká
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
17 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
135 mg
Cukr
420 mg
Postup přípravy
- 1Rybí filé nasolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme na tácu asi 1 hodinu odležet v chladnu. Potom porce osušíme, obalíme v mouce a opečeme na rozpáleném másle z obou stran dozlatova. Vyjmeme na talíř a uchováme v teple.
- 2Výpek na pánvi zředíme vínem a kečupem, přidáme smetanu smíchanou s moukou, promícháme a krátce povaříme.
- 3Hotovou omáčkou přelijeme jednotlivé porce filé na talířích.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.