Rybí filé v pivním těstíčku s droždím

16 min.
Evropa

Ingredience

  • Na těstíčko
    • 180gramůMouka pšeničná hladká
    • 250mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
    • 25gramůDroždí
    • 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
605 kcal
Bílkoviny
72 g
Tuky
33 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
188 mg
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mouky rozdrobíme droždí, rozmícháme s pivem, rozšlehaným vejcem a necháme na teple asi půl hodiny kynout.
  • 2
    Filé namáčíme do vykynutého těstíčka a smažíme v rozpáleném oleji. Filé solíme až před podáváním.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.