Rybí filé v pivním těstíčku s droždím
16 min.
Ingredience
- 600gramůFilé rybí
- 120mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
- Na těstíčko
- 180gramůMouka pšeničná hladká
- 250mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 25gramůDroždí
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
605 kcal
Bílkoviny
72 g
Tuky
33 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
188 mg
Cukr
112 mg
Postup přípravy
- 1Do mouky rozdrobíme droždí, rozmícháme s pivem, rozšlehaným vejcem a necháme na teple asi půl hodiny kynout.
- 2Filé namáčíme do vykynutého těstíčka a smažíme v rozpáleném oleji. Filé solíme až před podáváním.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.