Rybí filé zapečené s kyselým zelím

60 min.
Evropa

Ingredience

    • 300gramůFilé z aljašské tresky
    • 200gramůZelí kysané
    • 40gramůCibule
    • 15gramůřepkový olej
    • 80mililitrůSmetana 12% (konzumní)
    • 1lžičkaSůl
    • 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
6 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce filé pokapeme citronovou šťávou a osolíme.
  • 2
    Na polovině oleje zpěníme cibuli, na ni položíme filé a opečeme.
  • 3
    Vymažeme zapékací mísu druhou polovinou oleje, vložíme polovinu omytého, okapaného a pokrájeného zelí a porce filé s cibulkou.Navrch dáme druhou polovinu zelí a zakryté poklicí zapékáme asi 20 minut.
  • 4
    Zalijeme nízkotučnou smetanou a dopékáme přibližně 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.