Rybí filé zapečené s kyselým zelím
60 min.
Ingredience
- 300gramůFilé z aljašské tresky
- 200gramůZelí kysané
- 40gramůCibule
- 15gramůřepkový olej
- 80mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
6 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Porce filé pokapeme citronovou šťávou a osolíme.
- 2Na polovině oleje zpěníme cibuli, na ni položíme filé a opečeme.
- 3Vymažeme zapékací mísu druhou polovinou oleje, vložíme polovinu omytého, okapaného a pokrájeného zelí a porce filé s cibulkou.Navrch dáme druhou polovinu zelí a zakryté poklicí zapékáme asi 20 minut.
- 4Zalijeme nízkotučnou smetanou a dopékáme přibližně 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.