Rybí filé zapečené s rajčaty a sýrem
50 min.
Ingredience
- 300gramůFilé z aljašské tresky
- 60gramůRajčata
- 40gramůSýr Eidam cihla 30%
- 15gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaBazalka
- 250mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
10 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
362 mg
Cukr
789 mg
Postup přípravy
- 1K osolenému filé přidáme polovinu oloupaných a na plátky nakrájených rajčat.
- 2Mírně podlijeme vodou a pečeme do poloměkka.
- 3Vyjmeme z trouby a pokryjeme druhou polovinou na plátky nakrájených rajčat, posypeme strouhaným sýrem a nasekanou bazalkou a dáme ještě na chvíli zapéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.