Rybí filet s jarní zeleninou

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
16 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní cibulky nakrájíme na tenká kolečka a mrkev nastrouháme na jemném struhadle. Rybí filety případně vykostíme, nakrájíme je na větší kousky, lehce osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Všechnu zeleninu osmahneme na másle, podlijeme vývarem, promícháme a vmícháme smetanu. Přidáme rybu a asi 5 minut v nezakryté nádobě vaříme. Zlehka promícháme a dalších 5 minut necháme táhnout.
  • 2
    Podáváme s bramborami nebo s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.