Rybí filet v alobalu

35 min.
Česká republika

Ingredience

    • 200gramůTreska filety
    • 1lžičkaCitronová šťáva
    • 3gramyOlej rostlinný
    • 150gramůzeleninová směs mražená
    • 100gramůBrambory vařené
    • 1špetkaSůl
    • 1špetkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
110 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
3 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
943 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filet položíme na čtverec alobalu, osolíme, pokapeme olejem a citronovou šťávou. Okořeníme mletou paprikou a zasypeme mraženou zeleninovou směsí. Alobal dobře zabalíme.
  • 2
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.