Rybí filet v alobalu
35 min.
Ingredience
- 200gramůTreska filety
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 3gramyOlej rostlinný
- 150gramůzeleninová směs mražená
- 100gramůBrambory vařené
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
110 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
3 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
943 mg
Postup přípravy
- 1Rybí filet položíme na čtverec alobalu, osolíme, pokapeme olejem a citronovou šťávou. Okořeníme mletou paprikou a zasypeme mraženou zeleninovou směsí. Alobal dobře zabalíme.
- 2Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.