Rybí knedlíčková polévka

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
26 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
9 g
Cukr
780 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a nasekáme šalotku. V hrnci rozehřejeme máslo a osmahneme na něm šalotku.
  • 2
    Oloupeme, podélně rozpůlíme avokádo a zbavíme ho jádra. Z dužiny umixujeme pyré a promícháme s citronovou šťávou. Avokádové pyré přidáme se zeleninovým vývarem k šalotce a povaříme 30 minut. Osolíme, opepříme, přidáme muškátový oříšek.
  • 3
    Rozsekáme rybu a promícháme se žloutkem a smetanou. V hrnci necháme dostatečné množství osolené vody a z rybí hmoty vytváříme knedlíčky, které vaříme ve vodě 6 minut.
  • 4
    Omyjeme kopr a nasekáme ho najemno.
  • 5
    Do misek nalijeme polévku, rozdělíme do nich knedlíčky a posypeme koprem.
  • 6
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.