Rybí krém se smetanou

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
23 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
440 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra omyjeme, dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme, přidáme oloupanou cibuli rozkrájenou na čtvrtky a muškátový květ, přivedeme k varu. Vaříme 20 minut, polévku přecedíme. Z kapřího masa vybereme kosti a kůži, maso umeleme.
  • 2
    V hrnci si rozpustíme máslo, zaprášíme ho moukou a necháme ji zasmahnout. Vzniklou jíšku přelijeme rybím vývarem, rozšleháme a vaříme 40 minut. Obrané rybí maso vložíme zpět do polévky, opět metlou rozšleháme, zalijeme horkou smetanou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.