Rybí kuličky
22 min.
Ingredience
- 1lžíceOmáčka rybí
- 1lžíceKoriandr čerstvý
- 1špetkaSůl
- 1lžíceKari pasta
- 3lžíceOlej stolní
- 2lžíceSolamyl
- 500gramůFilé rybí
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
81 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
3 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
14 mg
Cukr
34 mg
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kousky a v mixéru rozmixujeme na kaši. Přidáme rybí omáčku, kari pastu, škrob, promícháme a krátce promixujeme.
- 2Přemístíme do mísy, ochutíme solí, posypeme nasekaným koriandrem a promícháme.
- 3Ze směsi vytvarujeme malé kuličky a dáme vychladit cca na půl hodiny do lednice.
- 4Poté rozpálíme olej a kuličky na něm cca 2min orestujeme.
- 5Necháme osušit na papírové utěrce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.