Rybí kuličky

22 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
81 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
3 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
14 mg
Cukr
34 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kousky a v mixéru rozmixujeme na kaši. Přidáme rybí omáčku, kari pastu, škrob, promícháme a krátce promixujeme.
  • 2
    Přemístíme do mísy, ochutíme solí, posypeme nasekaným koriandrem a promícháme.
  • 3
    Ze směsi vytvarujeme malé kuličky a dáme vychladit cca na půl hodiny do lednice.
  • 4
    Poté rozpálíme olej a kuličky na něm cca 2min orestujeme.
  • 5
    Necháme osušit na papírové utěrce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.