Rybí polévka s hráškem
65 min.
Ingredience
- 450gramůHrášek mražený
- 200gramůBrambory
- 1000mililitrůVývar zeleninový
- 200gramůFilé rybí
- 30mililitrůPesto
- 30mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
18 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
4 g
Vápník
73 mg
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme a pokrájíme na malé kostičky. Přendáme do hrnce, přidáme hrášek. Zalijeme vývarem a uvedeme k varu. Přiklopené vaříme 15 minut.
- 2Filé osolíme, opepříme a osmažíme na rozpáleném oleji. Rybu pokrájíme na menší kousky.
- 3Uvařenou zeleninu rozmixujeme na hladký krém.
- 4Jednotlivé porce posypeme kousky ryby a ozdobíme pestem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.