Rybí polévka s hráškem

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
18 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
4 g
Vápník
73 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a pokrájíme na malé kostičky. Přendáme do hrnce, přidáme hrášek. Zalijeme vývarem a uvedeme k varu. Přiklopené vaříme 15 minut.
  • 2
    Filé osolíme, opepříme a osmažíme na rozpáleném oleji. Rybu pokrájíme na menší kousky.
  • 3
    Uvařenou zeleninu rozmixujeme na hladký krém.
  • 4
    Jednotlivé porce posypeme kousky ryby a ozdobíme pestem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.