Rybí rizoto
20 min.
Ingredience
- 600gramůRýže jasmínová
- 1kusCibule
- 300gramůKapr obecný
- 80gramůSýr Eidam cihla 40%
- 3lžíceOlej stolní
- 150gramůHrášek
- 1lžičkaKmín drcený
- 1lžičkaPepř bílý
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaMuškátový oříšek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
674 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
17 g
Sacharidy
109 g
Vláknina
16 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Uvařené rybí maso zbavíme kostí a natrháme na malé kousky.
- 2Na pánvi s olejem osmahneme cibulku a přimícháme připravenou rybu, hrášek, uvařenou rýži, sýr, muškátový oříšek, sůl, pepř a kmín.
- 3Vše krátce osmažíme a můžeme servírovat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.