Rybí vinná polévka s chřestem
70 min.
Ingredience
- 500gramůFilé z aljašské tresky
- 1500mililitrůVoda pitná
- 150mililitrůVíno bílé
- 60gramůChřest sterilovaný
- 150gramůZelenina kořenová
- 1lžičkaSůl
- 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
7 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
990 mg
Cukr
519 mg
Postup přípravy
- 1Do hrnce s vodou vložíme omyté filé a polovinu očištěné, nakrájené zeleniny. Osolíme a povaříme asi 30 minut. Přecedíme a přidáme zbylou zeleninu nakrájenou na nudličky a podušenou na másle. Vaříme ještě 15 minut.
- 2Chřest nakrájíme na kostičky a přidáme do polévky. Přilijeme víno a podle chuti přisolíme.
- 3Polévku podáváme s bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.