Rybí vinná polévka s chřestem

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
7 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
990 mg
Cukr
519 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce s vodou vložíme omyté filé a polovinu očištěné, nakrájené zeleniny. Osolíme a povaříme asi 30 minut. Přecedíme a přidáme zbylou zeleninu nakrájenou na nudličky a podušenou na másle. Vaříme ještě 15 minut.
  • 2
    Chřest nakrájíme na kostičky a přidáme do polévky. Přilijeme víno a podle chuti přisolíme.
  • 3
    Polévku podáváme s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.