Rybí vývar s candátovými knedlíčky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
23 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso z candáta (bez kůže) nakrájíme na kostky, krátce uložíme do mrazničky, pak rozmixujeme a protřeme sítem. Vmícháme nasekaný kopr, osolíme a opepříme. Nakonec do směsi přidáme ušlehanou smetanu.
  • 2
    Lžičkou vypichujeme ze směsi knedlíčky, urovnáme je na podnos vyložený fólií a vložíme do chladničky.
  • 3
    Oloupanou mrkev a celer nakrájíme na nudličky, šalotku na kostičky. Zeleninu osmahneme na rozehřátém másla, přilijeme vývar, uvedeme do varu a zvolna povaříme 10 minut.
  • 4
    Rybí knedlíčky vložíme do osolené vroucí vody a vaříme je asi 6 minut. Na talířích zalijeme knedlíčky rybím vývarem se zeleninou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.