Rybičky v tomatě s vejci natvrdo a zeleninou

22 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
90 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
94 mg
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme vajíčka natvrdo a oloupeme. Vaříme je 9 minut. Sladkokyselou znojemmskou okurku a vajíčka pokrájíme na kostičky a odložíme do misky. Lahůdkovou očištěnou cibulku nakrájíme na tenká kolečka.
  • 2
    Do druhé mísy dáme rybičky v tomatě, přidáme k nim lžíci majonézy, pepř a zlehka majonézu do rybiček vmícháme. Pak přidáme pokrájenou cibuli s okurkou a vejci. Znovu vše zlehka promícháme, rozdělíme salát do misek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.