Rybičky v tomatě s vejci natvrdo a zeleninou
22 min.
Ingredience
- Vařená vajíčka
- 500mililitrůVoda pitná
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceMajonéza light
- 1kusCibule lahůdková
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1baleníSardinky v rajčatové omáčce
- 1kusOkurky Znojmia
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
90 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
94 mg
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Uvaříme vajíčka natvrdo a oloupeme. Vaříme je 9 minut. Sladkokyselou znojemmskou okurku a vajíčka pokrájíme na kostičky a odložíme do misky. Lahůdkovou očištěnou cibulku nakrájíme na tenká kolečka.
- 2Do druhé mísy dáme rybičky v tomatě, přidáme k nim lžíci majonézy, pepř a zlehka majonézu do rybiček vmícháme. Pak přidáme pokrájenou cibuli s okurkou a vejci. Znovu vše zlehka promícháme, rozdělíme salát do misek a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.