Rybízová limonáda
20 min.
Ingredience
- 150gramůRybíz červený
- 100gramůRybíz bílý
- 150mililitrůPomerančová šťáva
- 150mililitrůSirup rybízový
- 30mililitrůLikér Maraschino (Maraska)
- 650mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
114 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Rybízové kuličky propláchneme pod tekoucí studenou vodou, nasypeme do misky, vidličkou trochu rozmačkáme, zalijeme pomerančovou šťávou, sirupem, zakápneme likérem a necháme několik minut uležet.
- 2Rybízovou hmotu přecedíme a prolisujeme přes sítko, zbavíme se tím slupek. Výslednou tekutinu nalijeme do skleněného džbánu, dolijeme studenou vodou nebo sodovkou a dáme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.