Rybízová omáčka na makrely

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
580 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
48 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na hlubší pánvi rozpustíme 50 g másla, přisypeme mouku, promícháme a krátce orestujeme. Přilijeme vroucí vodu, horké mléko, osolíme a metlou opatrně vmícháme žloutky. Vaříme asi 10 minut a odstavíme z ohně.
  • 2
    Do odstavené omáčky vmícháme 150 g másla, rybí omáčku a rybíz, který jsme předem povařili 4 minuty v bílém víně.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.