Rybízová želatina
13 min.
Ingredience
- 1kilogramRybíz červený
- 1kilogramCukr želírovací
- 3gramyHřebíček
- 2gramySkořice celá
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2237 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
2 g
Sacharidy
555 g
Vláknina
23 g
Cukr
37 g
Postup přípravy
- 1Nejprve rybíz očistíme a zbavíme stonků. Rybíz, skořici, cukr a hřebíček vaříme 10 minut. Poté ze směsi vyjmeme skořici a hřebíček.
- 2Směs plníme do zavařovacích sklenic. Tyto stačí zavařit běžným způsobem.
- 3Hotovou želatinu uskladníme v tmavé a chladné místnosti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.