Rychlá ředkvičková polévka

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
126 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ředkvičky očistíme a zbavíme listů, omyjeme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    V hrnci rozpustíme máslo, přidáme ředkvičky a osmahneme. Přidáme hladkou mouku, zamícháme a zalijeme litrem studené vody. Přidáme slepičí bujon a za občasného míchání vaříme 10 minut.
  • 3
    Nakonec nalijeme smetanu na vaření, necháme přejít varem a můžeme podávat.
  • 4
    Ozdobíme petrželovou naťí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.