Rychlá soljanka

30 min.
Ukrajina

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
11 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a sladkokyselé okurky nakrájíme na drobné kostičky.
  • 2
    Cibuli osmažíme na oleji dozlatova a poté vmícháme rajčatový protlak a zalijeme vývarem. Přidáme okurky a bobkový list a vaříme 15 minut. Nakonec přisypeme na kousky nakrájené vařené maso a necháme ještě 2 minuty provařit.
  • 3
    Již hotovou polévku dochutíme citronem a osolíme, na talíři každou porci doplníme lžičkou zakysané smetany a posypeme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.