Rychlá vaječná palačinka s čerstvým ovocem

7 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
12 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
6 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce vyšleháme 2 čerstvá vejce se špetkou soli a lžičkou medu. Nepřilnavou keramickou (nebo teflonovou) pánev rozehřejeme, nalijeme na ní vaječnou směs a usmažíme palačinku, z každé strany dozlatova.
  • 2
    Dáme ji na talíř, na střed poklademe čerstvé maliny, vidličkou je mírně rozáčkneme. Na maliny poklademe na kolečka pokrájený banán, palačinku v polovině přehneme, pokapeme ji javorovým sirupem a hned teplou servírujeme. Dobrou chuť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.