Rychlé perníkové řezy

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
11 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
2 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse ušleháme ručním šlehačem celá vejce a krupicový cukr do pěny. Vmícháme rozpuštěné vlažné máslo, koření, řepný sirup a nasekané ořechy. Střídavě vmícháváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a mléko - přilijeme jen tolik mléka, aby těsto bylo pevnější.
  • 2
    Těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem (nebo vymazaný tukem a vysypaný moukou.) Pečeme v troubě vyhřáté na 190°C asi 20 minut.
  • 3
    Upečený, vychladlý perník potřeme rozpuštěnou čokoládovou polevou, nakrájíme na menší řezy a každý ozdobíme polovinou vlašského ořechu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.