Rychlé tuňákové špagety s Gran Moravia
19 min.
Ingredience
- 3litryVoda pitná
- 1lžíceSůl
- 250gramůŠpagety celozrnné
- 120gramůSýr Gran Moravia
- 240gramůTuňák ve vlastní šťávě
- 50gramůRajčata sušená sterilovaná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
734 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
25 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
1 g
Vápník
57 mg
Postup přípravy
- 1Ve vysokém hrnci si přivedeme k varu 3l vody s 1 lžicí soli. Jakmile se začne vařit voda, vložíme do ní italské špagetay a uvaříme je al dente. O minutu méně, než je napsáno v návodu. Uvařené špagety důkladně scedíme a v míse je promícháme s konzervovaným tuňákem ve vlasní šťávě a na tenké proužky pokrájenými sušenými rajčaty v oleji. Horké špagety dáme na talíře, hustě je posypeme nastrouhaným tvrdým sýrem Gran Moravia a hned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.