Rychlý houbový guláš

40 min.
Česká republika

Ingredience

    • 500gramůHouby čerstvé
    • 100gramůCibule
    • 3lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
    • 50mililitrůOlej rostlinný
    • 500mililitrůVoda pitná
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
175 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
13 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na oleji zpěníme oloupanou, nasekanou cibuli a mletou papriku. Po chvíli přidáme očištěné, na kousky nakrájené houby a za občasného podlévání vodou je podusíme doměkka.
  • 2
    Měkké houby zaprášíme hladkou moukou, osmahneme a znovu podlijeme vodou. Necháme povařit a nakonec guláš podle chuti osolíme.
  • 3
    Můžeme podávat s knedlíky, bramborami nebo chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.