Rychlý jablečný dort

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
96 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kousky, podusíme s cukrem, skořicí, citronovou šťávou a trochou vody. Přidáme Solamyl rozmíchaný s vodou, za stálého míchání krátce povaříme.
  • 2
    Do dortové formy, vyložené mikrotenovou fólií, urovnáme polovinu piškotů, zalijeme je připravenou jablečnou kaší, přidáme zbylé piškoty, navrstvíme na ně tvaroh rozšlehaný s trochou mléka a vanilkovým cukrem.
  • 3
    Dort necháme v chladničce ztuhnout. Před podáváním ozdobíme každou porci čerstvým rybízem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.