Rychlý salát z cizrny se sušenými rajčaty, s fazolemi a krevetkami

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
6 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
10 g
Cukr
345 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušená rajčata v oleji necháme okapat a pokrájíme je na tenké proužky. Omyté lístky čerstvé bazalky a meduňky prsty potrháme.Koupené vařené loupané krevetky osušíme, dáme je do mísy, přidáme konzervovanou scezenou cizrnu, scezené konzervované fazole, sušená rajčata, očištěný prolisovaný česnek, čerstvě pomletý pepř, olivový olej, bylinky a limetkovou šťávu. Vše dobře promícháme, mísu zakryjeme a dáme do lednice odpočinout na 4-5 hodin. Během té doby sálát 2-3x promícháme.
  • 2
    Před podáváním salát necháme 30 minut v pokojové teplotě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.