Rychlý třešňový nákyp

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
10 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
1 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo utřeme, přidáme cukr, žloutky, vanilku a nastrouhanou citronovou kůru. Zlehka vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků a mouku.
  • 2
    Nákypovou formu vymažeme, vysypeme strouhankou, rozložíme do ní třešně, přelijeme těstem a v mírně vyhřáté trubě upečeme.
  • 3
    Hotový nákyp posypeme cukrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.