Rychlý vepřový guláš

50 min.

Ingredience

      • 500gramůVepřová plec
      • 1kostkaBujón hovězí
      • 2kusyCibule
      • 2stroužkyČesnek
      • 1kusFeferony
      • 2lžíceGulášové koření
      • 1kusRajčata
      • 1lžičkaPepř černý mletý
      • 1lžičkaSůl
      • 500mililitrůVoda pitná
      • 2lžíceVepřové sádlo škvařené
      • 1kusPaprikové lusky čerstvé
      • 1lžícePaprika mletá sladká
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    353 kcal
    Bílkoviny
    22 g
    Tuky
    26 g
    Sacharidy
    8 g
    Vláknina
    1 g
    Cukr
    3 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Maso nakrájíme na kostky a posypeme gulášovým kořením.
    • 2
      Oloupanou, na jemno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle do zlatova, pak přidáme mletou papriku a maso a krátce orestujeme. Podlijeme vodou, přidáme na kostky nakrájenou papriku, rajče, kostku bujónu a dusíme pod pokličkou do měkka.
    • 3
      Nakonec dochutíme solí, pepřem, česnekem a feferonkou a zahustíme jíškou.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
    Anonymní uživatel
    po 23. 1. 2017
    Rychlý vepřový guláš
    Guláš byl výborný i z vepřového. Paprika ho vylepšila. Za mě palec nahoru 🙂