Rytířská lahůdka

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
789 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
46 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Menší kulatý bílý chléb nebo velkou žemli podélně rozkrojíme, ale nedokrojíme, aby se obě poloviny daly rozevřít, ačkoli zůstaly spojené. Jednu polovinu potřeme hořčicí, druhou majonézou. Na půlku s hořčicí položíme listy salátu, na něj navršíme na tenké plátky pečeného hovězího roštěnce (rostbífu). Maso posypeme čerstvou nakrájenou cibulí nebo cibulí sušenou, navrch položíme plátky ementálu a posypeme paprikou. Sendvič (stále otevřený) dáme nakrátko zapéct do horké trouby. Jakmile se sýr roztaví, sendvič vyndáme, sevřeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.