Rýže s houbami shitake a zeleninou

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
21 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži propláchneme horkou vodu a dáme vařit do dvojnásobku osolené vody asi na 15 minut. Zatím namočíme houby shitake do horké vody a necháme nabobtnat. Ve woku rozpálíme olej, zpěníme cibuli, přidáme na kousky nakrájenou papriku a necháme 3 minuty opéct. Houby scedíme, necháme okapat a nakrájené přidáme na pánev a 6 minut opékáme za stálého míchání. Ochutíme sójovou a rybí omáčkou, vmícháme hotovou rýži a pokrm ještě pár minut necháme dusit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.