Rýže zapečená se šunkou a sýrem
35 min.
Ingredience
- 400gramůRýže dušená
- 140gramůSýr Čedar
- 140gramůSýr Ementál (Primátor)
- 300gramůŠunka dušená
- 40gramůMáslo čerstvé
- 120gramůOmáčka cikánská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
587 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
37 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
1 g
Cukr
232 mg
Postup přípravy
- 1Šunku a ementál nakrájíme na plátky, čedar nastrouháme najemno a smícháme s dušenou rýží. Pekáček vymažeme máslem, na dno nasypeme polovinu rýžové směsi, povrch poklademe plátky šunky, zakryjeme druhou polovinou rýžové směsi, poklademe plátky ementálu a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě 15 až 20 minut.
- 2Pokrm naporcujeme, rozdělíme na talíře a podáváme s pikantní omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.