Rýžová kaše se skořicí
285 min.
Ingredience
- 40gramůMáslo čerstvé
- 150gramůRýže loupaná
- 2lžičkySkořice mletá
- 3kusySkořice celá
- 2litryMléko polotučné
- 150gramůCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
683 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
19 g
Sacharidy
116 g
Vláknina
17 g
Cukr
37 g
Postup přípravy
- 1Nejprve smícháme v zapékací míse rýži, máslo, cukr a skořici. Mléko přivedeme k varu a horké nalijeme do mísy. Vše důkladně promícháme.
- 2Troubu předehřejeme na 250C.
- 3Mísu vložíme na 30minut do trouby. Poté snížíme teplotu na 100-120C, mísu dáme do vodní lázně a vložíme zpět do trouby ještě na 4hodiny.
- 4Hotový dezert necháme vychladnout, dozdobíme kousky skořice a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.