Rýžová kaše se skořicí

285 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
683 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
19 g
Sacharidy
116 g
Vláknina
17 g
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve smícháme v zapékací míse rýži, máslo, cukr a skořici. Mléko přivedeme k varu a horké nalijeme do mísy. Vše důkladně promícháme.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 250C.
  • 3
    Mísu vložíme na 30minut do trouby. Poté snížíme teplotu na 100-120C, mísu dáme do vodní lázně a vložíme zpět do trouby ještě na 4hodiny.
  • 4
    Hotový dezert necháme vychladnout, dozdobíme kousky skořice a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.