Rýžová kaše se smetanou a skořicí

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
5 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
7 g
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži nasypeme do kastrolu, zalijeme vodou a při nízké teplotě pomalu vaříme, dokud se voda nevztřebá. Poté zalijeme mlékem a smetanou ke šlehání. Necháme 20minut zvolna provařit.
  • 2
    Přisypeme cukr, nastrouhanou citronovou kůru a přidáme celou skořici. Vaříme ještě 10minut, rozdělíme do misek a necháme vychladnout.
  • 3
    Před podáváním posypeme mletou skořicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.