Rýžové jarní závitky

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
7 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krabí maso omyjeme a necháme okapat. Dáme poté do mísy a vidličkou rozmačkáme. Následně nakrouháme zelí a přidáme ho do mísy. Na drobno nakrájíme cibuli a karotku a taktéž ji přidáme. Poté přidáme strouhaný kokos a zamícháme. Do mísy ještě prolisujeme česnek, přidáme citronovou šťávu a 100 ml vody a opět zamícháme.
  • 2
    V hrnci přivedeme vodu k varu. Poté do ní dáme rýžové papíry na 20 vteřin, aby změkly. Poté je rozložíme na kuchyňskou desku a doprostřed dáme směs z mísy. Okraje přehneme přes sebe a popřípadě můžeme párátkem spojit. Okraje zahneme tak, aby nám směs ze závitku nevypadla. Po zabalení můžeme ihned podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.